Sari la conţinutul principal
    • Română ‎(ro)‎
      • English ‎(en)‎
      • Français ‎(fr)‎
      • Română ‎(ro)‎
      • Русский ‎(ru)‎

    [UVT] Platforma E-Learning

    1. Cursuri
    2. Studii universitare de Licenţă IF [ZI]
    3. Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimen...
    4. Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole
    5. Anul II
    6. Sem II

    LPA 2 B D 10 Microbiologia produselor alimentare

    • Profesor: Elena Barascu
    • Profesor: Elena Roxana Margarit

    LPA 2 B D 11 Operatii unitare in industria alimentara I

    • Profesor: Daniela Avram

    LPA 2 BD 12 Principii si metode de conservare a produselor alimentarere

    • Profesor: Elena Roxana Margarit
    • Profesor: Alexandru Stoica

    LPA 2 B S 13 Biochimia produselor alimentare II

    • Profesor: Lavinia Buruleanu
    • Profesor: Andreea Georgescu

    LPA 2 B C 14 Limba straina

    • Profesor: Gabriela Popa

    LPA 2 B C 15 Educatie fizica si sport

    • Profesor: Claudiu Manescu

    LPA 2 OS 17 Inocuitatea produselor alimentare

    • Profesor: Andreea Georgescu
    • Profesor: Alexandru Stoica

    PP1 2BD 02 Didactica specialitatii

    Omite Meniu principal

    Meniu principal

    • Acasă

      • Caută

      • ForumSite announcements

      • Cursuri

        • Studii universitare de Licenţă ID

        • Studii universitare de Licenţă IF [ZI]

          • Facultatea de Ştiinţe Economice

          • Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative

          • Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică şi ...

          • Facultatea de Ştiinţe şi Arte

          • Facultatea de Ştiinţe Umaniste

          • Facultatea de Teologie Ortodoxă şi Ştiinţele Educa...

          • Facultatea de Ingineria Mediului şi Ştiinţa Alimen...

            • Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole

              • Anul I

              • Anul II

                • Sem I

                • Sem II

                  • Microbiologia produselor alimentare

                  • Operatii unitare in industria alimentara I

                  • Principii si metode de conservare a produselor ali...

                  • Biochimia produselor alimentare II

                  • Limba straina

                  • Educatie fizica si sport

                  • Inocuitatea produselor alimentare

                  • Didactica specialitatii

              • Anul III

              • Anul IV

              • Examen de finalizare studii

            • Controlul si Securitatea Produselor Alimentare

            • Ingineria si Protectia Mediului in Agricultura

            • Montanologie

            • Sesiune refacere credite Tehnologia Prelucrarii Pr...

            • Sesiune refacere credite Ingineria si Protectia Me...

            • Sesiune refacere credite Cursuri comune TPPA, CSPA...

            • Practica

            • 2021-2022 DEZVOLTARE RURALA DURABILA

          • Facultatea de Ştiinţe Politice, Litere şi Comunicare

          • Facultatea de Ingineria Materialelor şi Mecanică

          • Facultatea de Ştiinţe şi Inginerie Alexandria

        • Studii universitare de Master IF [ZI]

        • Studii universitare de Doctorat

        • Studii universitare de perfecţionare, postuniversi...

        • Diverse

    Rezumatul păstrării datelor
    Obțineți aplicația mobilă